för privatpersoner
för företag
Ring oss:08-559 24 778
   
Kontakt
Hyrlett
Box 1473
114 79 STOCKHOLM

Telefon: 08-559 24 778
E-post: info@hyrlett.nu

Våra värderingarHyrlett arbetar i Sverige för att ge företag ett bra och konkurrensmässigt alternativ i sitt val av arbetskraft. Samtidigt erbjuder vi kunniga lettiska arbetare avsevärt bättre betalt för sitt jobb och på så sätt höjs deras levnadsstandard.

Ekonomiska värderingar:
Stoppa utflyttning av företag till låglöneländer. Den senaste tiden har många stora företag flyttat fabriker och produktion till låglöneländer i Östeuropa och Asien. Många mindre företag är på väg att följa efter. Det är inte bara jobb inom industrin som försvinner utan även tjänsteföretag. Även andra företag som är beroende av de utflyttande företagen påverkas negativt. Exempel på sådana företag finns inom transportsektorn, bland råvaruleverantörer och bland dem som levererar färdiga produkter, kringliggande restauranger och affärer m.m. Ofta tvingas dessa kringliggande företag avsluta sin verksamhet. Detta ökar arbetslösheten och otryggheten i samhället, samt minskar statens skatteintäkter.

Hyrlett erbjuder billigare arbetskraft i Sverige. Nu kan företag behålla sina fabriker och verkstäder här och samtidigt inte förlora konkurrenskraft gentemot andra. Egentligen lönar det sig inte längre att flytta verksamheten till låglöneländer. Vi vill uppmuntra alla företag att behålla sina fabriker i Sverige och spara in på sina utgifter genom att hyra in personal från oss.

Mer pengar för svenska företag och bättre service till deras kunder.
Genom att hyra in arbetare från Hyrlett kommer svenska företag att ha mer pengar kvar till investeringar, expansion, anställning av ny högkvalificerad personal (segment där vår personal inte konkurrerar). Det kommer att minska arbetslösheten och öka skatteintäkterna i Sverige.

Å andra sidan, när det behövs besparingar, behöver företag inte längre skära ner på antalet arbetare. Med inhyrd arbetskraft från Hyrlett sparar företag pengar men kan behålla samma antal arbetare och erbjuda samma service till sina kunder.

Framtidens arbetskraft
På sikt kommer troligen löneskillnaderna mellan länderna inom EU att minska, vilket visats sig tidigare i t.ex. Spanien och Grekland. Trots detta ser Hyrlett ljust på framtiden eftersom Sverige och flera andra länder kommer att behöva mycket ny kunnig arbetskraft när det stora antalet 40-talister går i pension. Det är mycket gynsamt för Sverige att få hit färdigutbildad kunnig personal som kan fylla upp det kommande behovet av arbetskraft och även bidra till statskassan.

Sociala värderingar:
Sätta stopp för utnyttjandet av arbetare från andra länder.
Många personer har kommit till Sverige från Baltikum och Polen efter EU:s utvidgning. Ofta jobbar de svart och är tvungna att jobba långa pass för nästan ingen lön. Ofta bor de även under omänskliga förhållanden (bilar, källare osv.) Vi vill sätta stopp för detta utnyttjande!
Hyrlett förser sina arbetare med bra arbetsvillkor och bra boende under deras vistelse i Sverige. Vi betalar skatt för våra arbetare. Vi har också tagit initiativ och erbjudit alla våra arbetare att bli medlemmar i fackförbund i Lettland, för att ge dem extra trygghet.
Vi vill visa våra medarbetare det goda med Sverige då det finns mycket att vara stolt över här: demokratiskt samhälle, svenskarnas stora tro på individen och mänskliga rättigheter, samt fina traditioner.

Hyrlett ska vara ett alternativ till svart anställning av arbetare från andra länder. Vi erbjuder nästan samma låga priser, men med inhyrd arbetskraft från Hyrlett behöver företagare inte skämmas för det de gör. För privatperson innebär ROT- och RUT-avdragen att vi faktiskt blir billigare än svartjobben. Alltså bättre villkor för arbetarna, bättre garantier för kunderna och lägre kostnader - bättre kan det inte bli!

Dynamiskt, lätt och givande samarbete
Vårt mål är att erbjuda den enklaste personaluthyrningsservicen på marknaden. Vi vill vara det billigaste, snabbaste och vänligaste bemanningsföretaget i Sverige. Vi värderar vårt samarbete med kunderna högst av allt. Ni är varmt välkomna att komma med förslag på hur vi kan förbättra vår kundservice.

Med Hyrlett:
- har företag möjlighet att behålla sin produktion i Sverige utan att tappa konkurenskraft;
- minskar arbetslösheten och skatteintäkterna ökar;
- ökar tillväxten i Sverige;
- kan företag spara pengar utan att minska antalet arbetare eller försämra sin service;
- minskar svart anställning och utnyttjande av arbetare från andra länder.
- får Sverige det billigaste, snabbaste och vänligaste bemanningsföretaget.

Prova oss! Beställ personal här!

Läs om vår samhällsengagemang
Yrke  Pris fr. 
Byggarbetare  199kr/h 
Svetsare  199kr/h 
Industripers.  159kr/h 
Lager & flyttpers.  159kr/h 
Städpersonal  149kr/h 
Sömnad & textil  155kr/h 
Kockar & kökspers.  189kr/h 
Diskare  149kr/h 
Lastbilschaufförer  199kr/h 
Skogsarbetare  209kr/h 
Skogsplant.  159kr/h 
Lantarbetare  159kr/h 
Parkarbetare  159kr/h 
Trädgårdsmästare  169kr/h 
Okvalificerad pers.  149kr/h 

Dessa priser är ex.moms och varierar utifrån uppdragets längd. Mer detaljerad information hittar du i vår prislista.© Copyright 2006-2010 hyrlett.nu